LP KangasalaJulkaistu: 25.04.2024 19.38

Kausi paketissa, katseet kohti seuraavaa

Sarjojen osalta kausi 2023-2024 on pistetty pakettiin ja haluan kiittää kaikkia LPK junnujen toiminnan mahdollistajia.

Kiitos: Pelaajat, valmentajat, varavalmentajat, katsomovalmentajat, sormienteippaajat, laastarienlaittajat, joukkueenjohtajat, kirstunvartijat, turnausvastaavat, yhteistyökumppanit, kahvinkeittäjät, leipurit, kirjurit, kannustajat, autokuskit, pyykinpesijät ja tietysti maksujen maksajat (sekä ne ketä unohdin kiittää).

Osa joukkueista on ansaitulla tauolla, osa jo kesälomilla, osa vielä jatkaa treenejään ennen kesätaukoa. Kokonaisuudessaan katseet on jo suunnattu tulevaan. Ensin Powercup ja sitten sarjakausi 2024-2025. Jonkin verran joukkueissa tapahtuu luonnollista muutosta, mutta pyrimme mahdollisimman hyvin löytämään kaikille paikan pelata ja harjoitella. Nyt, niin kuin aikaisemminkin, rajaavana tekijänä on vapaaehtoisten valmentajien määrä. Nosta käsi pystyyn jos tuntuu että voisit olla avuksi.

Vähän tulevasta.....

Kauden päättäjäiset järjestetään 15.5. Lamminrahkan koululla ja siitä infoillaan vähän myöhemmin. Päättäjäisissä on varmaan tarjolla jotain pientä hyvää ja jotain hauskaa tekemistä, mutta EI GLITTERIÄ :) !

Kesällä monet joukkueet treenaa itsekseen tai yhdessä, mutta järjestämme myös jotain yhteistä:

Pikkujunnujen (F/E-D) yhteiset kesätreenit järjestetään Pikkolan koululla keskiviikkoisin 17-18:30 meidän innokkaiden ja innostavien kesävalmentajien vetämänä. Mukaan mahtuu varmaan myös muita innokkaita, mutta palataan asiaan myöhemmin.

Beach Volley -treenit on tarjolla maanantaisin Vesaniemessä klo 16-17:30 pienemmille junnuille ja klo 17:30-19 vähän isommille junnuille, myös osittain kesävalmennustiimin vetämänä.

Toukokuun aikana pyritään myös järjestämään vielä yksi tutustumispäivä lentopallosta kiinnostuneille, infotaan kun tiedetään.

Suomessa kun ollaan niin tulevasta syksystä ja ensi talvesta ei ole koskaan liian aikaista puhua. Vaikka kaikki ennusteet eivät ole vielä varmoja, pyrimme tarjoamaan jatkoa hyvin käynnistyneelle harrasteryhmälle ja mahdollisesti starttaamaan aikuinen+lapsi -ryhmän. Jos kiinnostaa niin olkaa yhteyksissä vaikka yhteydenotto -lomakkeella.

JA HEI!!!! LPK Junnut on taas mukana kohta alkavassa Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat -äänestyksessä. Viimeksi jäätiin ensimmäiselle varasijalle, joten kun äänestys tällä kertaa aukeaa niin kaikki aktiivisesti äänestämään. Äänestysohjeet löytyy täältä: https://pirkanmaanosuuskauppa.fi/kannustajat/#aane...

LPK Junnujen puolesta,

Niilo Neilimo