LP KangasalaJulkaistu: 05.04.2024 09.45

Huhtikuu huipentaa sarjakauden

Huhtikuu tarkoittaa lentopallokauden huipentumaa finaaliturnausten muodossa. B-pojat taistelevat kirkkaimista mitaleista Oulussa ja vaikka uskomme vahvasti menestykseen omalla pelille, ei pienestä onnentoivotuksesta ole varmasti haittaakaan. Onni suosii rohkeaa! B1-tytöt ja C1-tytöt jäivät tällä kertaa SM-välieriin, mutta molemmilla joukkueilla ensi vuosi on uusi mahdollisuus samassa sarjassa. Lukuisat muut A-C joukkueet pelasivat hienot kaudet ja kaikille löytyy hyvä sijoitus finaaliturnauksista. Kausi on kiva päättää voittoon, pyritään siihen.

Pikkujunnuissa on pelattu alueellisia sarjoja ja koska lounainen alue on iso ja tasokas on sielläkin saatu paljon hyvää kokemusta seuraaville vuosille. Vuoden vaihteessa koottu tyttöjen D-AM -joukkue on edennyt vakuuttavasti aluefinaaliin asti, joka pelataan Lamminrahkan koululla 13-14.4. Kaikki paikalle kannustamaan! Pojilla on myös ollut D-AM sarjassa edustusta yhden joukkueen verran. D-tiikeriä on pelannut neljä tyttöjen joukkuetta. LPK Puumat pelaa A finaalissa! E-AM sarjassa on pelannut kaksi tyttöjen joukkuetta ja sielläkin LPK:lla on edustus (LPK Jaguaarit) A finaalissa, hienoa! E-tiikeri sarjassa LPKta on edustanut LPK Gepardit. F-junnuissa on ollut runsas edustus 5 joukkueen turvin. Siellä on tulossa paljon tulevaisuuden lentistaitureita!

Näiden lisäksi aiemmin kauden aikana sekä B-pojat että B1-tytöt voittivat aluemestaruuden ja useampia LPK junnuja on tullut valituksi maajoukkueleireille. Kaikkinensa siis jälleen erittäin hienoa kausi takana. Onnea ja menestystä kaikille joukkueille ja muistetaan mennä huutamaan Kuusamo kumoon kun liigan finaalit rantautuvat Kangasalle ensi viikon keskiviikkona ja torstaina

LPK Junnujen puolesta,

Niilo Neilimo