#lentisrekry -kampanjan avaus
LP KangasalaJulkaistu: 17.03.2024 10.00

#lentisrekry -kampanjan avaus

LPK:n junioritoimintaa pyöritetään lähes täysin vapaaehtoisvoimin. Yhdistyksen hallitus, juniorijaosto, valmennusnyrkki, valmentajat ja joukkueenjohtajata tekevät työtä käytännössä täysin vapaaehtoisesti ilman merkittävää rahallista korvausta. Tämä on arvokas mutta ei itsestään selvä voimavara, joka takaa lapsille ja nuorille suhteellisen edullisen harrastuksen.

Useimmiten vapaaehtoinen on mukana toiminnassa oman lapsen tai nuoren kautta tai vähintäänkin on tullut toimintaan alunperin tätä reittiä. On myös entisiä junioripelaajia, jotka ovat jääneet toimintaan mukaan tai nykyisiä junioreita, jotka ovat ottaneet uusia vastuita. Kaikki vapaaehtoiset ovat yhtä arvokkaita meille kaikille.

Mutta miksi olla mukana tai miksi lähteä mukaan? Se on hyvä kysymys, mutta siihen on yhtä monta vastausta kuin on toimijaakin. Kiitosta ei aina sanota, mutta silti vapaaehtoiset tulevat aina uudestaan ja uudestaan salille, turnauksiin ja järjestelevät joukkueen asioita vapaa-ajallaan.

Näin lentopalloliiton lentisrekry-viikon alla haluaisin kuitenkin jakaa kiitoksen koko seuran puolesta kaikille toiminnassa mukana oleville sekä kannustaa kaikkia kertomaan omista kokemuksista valmentajana tai muussa vapaaehtoisroolissa ja näin kannustamaan myös muita liittymään joukkoomme.

Jos et ole vielä mukana toiminnassa, mutta ehkä haluaisit tutustua asiaan lisää, otathan yhteyttä meihin yhteydenotto-lomakkeella niin jutellaan. Lapsia ja nuoria riittää, vapaaehtoisia toimijoita ei aina.

#lentisrekry - rakkaudesta lajiin

LPK Junnujen puolesta,

Niilo Neilimo