C-tyttöjen A-välierien voitto
Julkaistu: 19.03.2023 10.00

C-tyttöjen sarjan A-välierät pelattiin eilen Loimaalla. Peleissä ei tavallaan ollut kovaa panosta, sillä kaikki joukkueet oli jo varmistaneet paikkansa SM-finaaleissa. Silti voittaminen on aina mukavampaa ja usko omaan tekemiseen tulee myös voittojen avulla, mutta harjoittelua oli tämän päivän tarkoitus olla kahden viikon päähän oleviin SM-finaaleihin.

Ensimmäinen peli oli Nurmon Jymyä NJ/TL vastaan. Ensimmäinen erä alkoi heikosti, oli molemmin puolin verkkoa vähän puolivaloilla tekemistä. Uusi halli ja pitkästä aikaa taas pelattiin voivat vaikuttaa toki asiaan. Oltiin koko ajan vähän perässä tulijoita ja Nurmo vei erän 25-18. Toinen erä aloitettiin vähän eri kokoonpanolla ja peli tuntui olevan jo hieman eloisampaa. Silti Nurmo vei erää aina 22-16 johtoon saakka. Tästä silti käänsimme erän itsellemme 26-24. Oli hieno taisteluerä ja joukkueena ansaittu erävoitto! Kolmatta erää lähdettiin haastamaan yhtälailla, mutta jostain syystä jäimme täysin kyydistä ja Nurmo vei erän selvästi 15-8 ja koko pelin 2-1.

Toinen peli oli aika lailla heti perään Someron Palloa SoPaa vastaan. Tuttu vastustaja, mutta kuusikossa oli muutoksia. SoPa syötti voimakkaasti ja pelasi tuttuun tapaan kovaa hyökäten. Tähän peliin onneksi saatiin jo enemmän iloa ja ilmettä kuin edellisessä ja se vaikuttaa heti pelaamiseen ja loppuun saakka yrittämiseen. Peli oli suhteellisen tasaista koko ajan, mutta molemmat erät saatiin vietyä 25-22 ja peli meille 2-0.

Tässä vaiheessa oli kahden pelin tauko ja ruoan aika. Ehdittiin hyvin rauhassa syömään ja lepäämään, ulkoilemaan ja katsomaan hieman muidenkin peliä. Nämä on aina vaikeita paikkoja kun päivät ovat pitkiä ja joutuu odottamaan. Meidänkin valmistautumisessa meinasi näkyä väsymys ja hieman jännitettiin kuinka peli sitten lähteekään käyntiin taas. Kolmas peli oli Loimaan Jankkoa vastaan. Jankko oli myös napakka syöttäjä ja loppuun asti pelaava joukkue ja tietysti kotisalissaan. Ensimmäinen erä meni Jankolle 25-23. Toiseen erään kerättiin kiukkua ja tahtotilaa voittaa ja jaksaa väsymyksestä huolimatta. Toinen erä taisteltiinkin onneksi itselle 25-21. Kolmas erä alkoi hyvin ja päätettiin, että tämä olisi tänään se erä, jossa ei vastustajaa odotella peliin mukaan. Näin tehtiin ja vietiin erä selvästi 15-8 ja peli 2-1.

Tämä tarkoitti A-välierien voittoa. Hyvä oli taas päästä pitkästä aikaa pelaamaan pitkän harjoittelujakson jälkeen. Paljon on taas asioita, joihin kiinnittää treeneissä huomiota ja yrittää saada ajatusta tekemiseen. Viikon päästä päästään harjoittelemaan B:n peleissä Nurmossa ja kahden viikon päästä on kauden huipennus eli SM-finaalit. Ainut vaan, ettei vielä tiedetä, missä ne pelataan...

Hienoa tämä lentopallo ja joukkueurheilu on joka tapauksessa. Ruokaakin saatiin kotimatkalla, vaikka Hese aika lailla meni kiinni kun sinne saavuttiin ja jouduttiin syömään Prisman käytävällä :D Loppu hyvin, kaikki hyvin, herkutkin saatiin ja kotimatka meni kivasti bussissa :)