B-tyttöjen tasonmittausturnauksesta 2 voittoa ja yksi opettava tappio
Julkaistu: 01.10.2023 17.11

B-tyttöjen tasonmittausturnauksesta 2 voittoa ja yksi opettava tappio

B-tyttöjen SM-sarja alkoi tasonmittausturnauksella Vammalassa Valepan vieraana. Turnaukseen lähdettiin tavoitteena olla kahden parhaan joukossa.

Ensimmäinen peli oli Säkylän Urheilijoita vastaan, jotka olivatkin meille tuttuja juuri Supin järjestämästä harjoitusturnauksesta. Odotimme siis kovaa peliä ja tiukkaa taistelua puolin ja toisin. Kuitenkin alusta lähtien peli oli meidän hallinnoimaa ja yllättävänkin helposti sitten 2-0 voiton, pistein 25-16 ja 25-14.

Tämän jälkeen vastaan asettui varmastikin kauden mitalisuosikki Valepan B1-tytöt. Heitä vastaan emme olleet kahteen vuoteen pelanneet, joten nyt olikin jo hyvä aika päästä mittaamaan tasoa kovaa joukkuetta vastaan. Valepa tuli kovalla syötöllä ja sai vastaanottomme rikki ja hyökkäyksemme pulaan. Vaikka pelissä näkyi ihan hyviä puolustuksia, vaimennuksia ja taistelua pisteistä, kääntyi ne silti melkein aina Valepalle ja hävisimme selkeästi 2-0 (25-16, 25-15). Tästä pelistä voimme vain ottaa opiksi ja todeta, että jatkossa täytyy taas jo harjoituksissa olla rohkeampi ja kovempi, jotta se siirtyisi myös peliin. Toivottavasti kohtaamme Valepan kanssa vielä ja laitamme toisella kerralla enemmän kampoihin :)

Kolmas peli oli Vampulan Urheilijoita vastaan heti hävityn pelin jälkeen. Keräsimme silti itsemme ja nollasimme tilanteen, koska tästä pelistä oli voitto tavoitteena. Pääsimme pelaamaan laajalla rintamalla ja veimme peliä selvästi koko ajan ja voitimme 2-0 (25-12, 25-12).

Päivän tavoite saavutettiin, mutta aina tietysti kilpaurheilussa tappiot harmittavat. Onneksi harjoittelu jatkuu ja motivaatiota varmasti jokaiselle tulee lisää kun pääsee pelaamaan kovia joukkueita vastaan ja ymmärtää, miksi itsekin pitää taas tehdä töitä lisää ja enemmän :)

Kohta startataan myös naisten 2-sarjan pelit, joista nimenomaan olemme hakemassa lisää kovuutta ratkaisuihin. Seuraava peli onkin siis 2-sarjaa ja kotipeli Pikkolan Urheilutalolla sunnuntaina 15.10. klo 16.00. B-tyttöjen pelejä jatkamme joko la tai su 21.10./22.10. kunhan selviää missä ja kuka turnausta järjestää.