Uudella porukalla leiripäivä
Julkaistu: 23.05.2023 13.40

Uudella porukalla leiripäivä

Uutta pelikautta 2023-2024 aloitettiin harjoittelemaan vappuaattona 1.5. ja nyt kolmen viikon kuluttua pidimme ensimmäisen leiripäivän helatorstaina. Joukkueeseen tuli 4 uutta pelaajaa ja lähdemme uudella joukkueella pelaamaan 14 pelaajan voimin B-tyttöjen SM-sarjaa ja 12 pelaajan voimin naisten 2-sarjaa. Tätä varten on hyvä käyttää joukkueena aikaa ryhmäytymiseen ja joukkuehengen ja toisten arvostamisen rakentamiseen.

Helatorstaina aloitettiin klo 10 Vesaniemessä, josta alkoi amazing race. Tehtäviä oli matkan varrella ja edettiin kartan avulla (viime kerralla juoksivat sen verran huti, että parempi antaa kartta varmuuden vuoksi) Malm Areenalla, jossa meillä oli lounas. Lounaan jälkeen juteltiin joukkueasioita, tavoitteita, yms. ja jatkettiin kisaa kohti Vatialan koulua. Päivän aikana rasteilla oli videoiden tekoa, kuminauharitsalla ammuntaa, ulkoa opettelua, joukkueen sääntöjä ja anagrammeja ja välimatkat tytöt menivät joko reippaasti kävellen tai juosten :D Matkaa kertyi heille noin 8,5km. Vatialassa meitä odotti välipala, palkintojenjako kisasta ja 2h lajitreenit. Treenien päätteeksi mentiin takaisin Vesaniemeen (autoilla tämä kylläkin), jossa syötiin pizzat ja tytöt saunoivat ja rohkenivat myös talviturkin heittämään :)

Tästä on hieno jatkaa harjoittelua. Pari harjoituspeliä on pelattu ja tarkoitus on pelata jatkossakin, jotta totutaan kaveriin vieressä ja olemme sitten syksyllä täydessä vauhdissa.

Vatialassa välipalalla ja Vesaniemessä pizzalla :)