Harjoitusta ja hopeaa Supi turnauksesta
B1-tytöt / N2Julkaistu: 10.09.2023 16.23

Harjoitusta ja hopeaa Supi turnauksesta

Uudella porukalla on kesän aikana treenattu lajia sekä fysiikkaa ja tutustuttu leirien muodossa. Harjoituspelejä on pyritty samaan myös paljon, jotta vieruskaverin kanssa on helpompi pelata. Nyt oli hyvin harjoitusta tarjolla Supi turnauksessa Hervannan vapaa-aikakeskuksessa, kun pitkän päivän aikana tuli yhteensä kuusi peliä. Pelit alkoi jo klo 9 ja viimeinen vasta klo 19.

Lohkopeleissä vastassa oli Hämeenlinnan HLPK/Musta, Tampereen Supi C1, Raision Loimu ja Pirkkalan Pirkat. Aamu-unessa olimme ensimmäisessä pelissä ja Hämeenlinnan kanssa pelasimme tasan 1-1. Muut pelit saimme hoidettua 2-0 voitoilla, mutta vaikeaa oli omaa tasoa pitää ja pikkupisteillä hävisimme Hämeenlinnalle ja olimme lohkomme 2. Saimme hyvin harjoiteltua erilaisia kokoonpanoja ja lähtöjä eriin sekä kaikilla pelaajilla oli hyvä mahdollisuus näyttää omaa tekemistään ja ottaa vastuuta kentällä.

Välierässä saimme vastaan toisen lohkon ykkösen, joka oli Säkylän Urheilijat. Tässä pelissä saimme pidettyä oman tasomme ja veimme sen selvästi 2-0. Finaalissa pääsimme kohtaamaan Hämeenlinnan uudestaan ja peli oli tasaista ja tiukkaa, siinä oli selvää finaalin tuntua. Valitettavasti silti muutama oma virhe liikaa ja helppoja toimituksia vastapuolelle ja se kostautui vastustajan kovalla hyökkäyksellä, joten hävisimme pelin 2-0. Hopeamitaliin oli tyytyminen tällä kertaa, mutta sitäkin suuremmalla nälällä jatkamme harjoittelua, jotta ensi kerralla olemme kovempia :)

Saimme kuitenkin hyvin harjoitusta kautta varten ja joukkue oli yhtenäinen koko turnauksen ajan. Vielä ehtii kuvioita harjoittelemaan kuntoon muutaman viikon ja sitten kausi jo starttaa tasonmittausturnauksella. B-tyttöjen SM-sarjan lisäksi pelaamme joukkueella myös naisten 2-sarjaa, joka tuo hyvin lisän harjoitteluun ja kovuuden saamiseen pelaamiseen :)

Joukkueestamme valittiin myös koko turnauksen tsemppipelaaja, joka oli #7 eli Nanna Lahdensivu, onnittelut Nannalle :)